Of bel ons: 06-203 92 604

Vragen? STUUR EEN MAIL

slide-1.jpg

Verkoop, advies & maatwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij passend advies geven. Wij leveren producten op maat, tegen een eerlijke prijs en een hoge kwaliteit.

Meer informatie Contact ons

slide-2.jpg

Touwen & Netten

Rainbownets levert diverse touwen, trossen, netten en doeken tegen scherpe tarieven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Meer informatie Contact ons

Leverancier van netten, touwen, trossen & scheepsbenodigdheden

Rainbownets is een ervaren leverancier van netten, touwen, trossen en diverse scheepsbenodigdheden. Of het nu gaat om scheepstrossen, meertouwen, kuiltouwen, veiligheidsnetten of dekzeilen: wij leveren het. Ons bedrijf is gevestigd op Texel en levert producten van een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij adviseren graag, komen met passende oplossingen en leveren maatwerk.

Wij hebben ons eigen UHMWPE product (Dyneema). Dit touw is sterker dan staal, maar het gewicht is laag. Het kent een groot scala aan toepassingen.

*Dyneema is een geregistreerd handelsmerk van Koninklijke DSM NV.

Wij verkopen een groot en veelzijdig assortiment aan netten

Bent u op zoek naar een net? Voor welk doel dan ook? Grote kans dat wij u kunnen helpen! Rainbownets heeft een groot assortiment aan netten. Wij verkopen onder andere diverse vogelnetten, windschermnetten, vijverafschermnetten, volièrenetten, dekkleden en afschermnetten.

Maatwerk

De netten die wij leveren kunnen wij uiteraard helemaal op maat maken. Ze zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende doeleinden: de bouw, landbouw of voor tuinen.

We geven graag advies! Neem contact met ons op.

Verkoop

Rainbownets is al vele jaren leverancier van netten, touwen, trossen, scheepsbenodigdheden en aanverwante artikelen aan een gevarieerde groep tevreden afnemers.

Bekijk assortiment

Kwaliteit & Scherpe prijzen

Rainbownets staat bekend om uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een professionele en persoonlijk aanpak zorgt ervoor dat de producten snel bij u worden geleverd. Voor het bestellen van producten kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. De vrijblijvende offerte wordt dan zo spoedig mogelijk naar u toe gestuurd.

Maatwerk & Advies

Rainbownets adviseert bij de materiaalkeuze en levert in nauw overleg met u maatwerk. Op maat gesplitste touwen, op maat gemaakte netten en hercules klimnetten voor speeltoestellen.

Wij zijn al vele jaren leverancier van netten, touwen, trossen, scheepsbenodigdheden en aanverwante artikelen.