Of bel ons: 06-203 92 604

Vragen? STUUR EEN MAIL

slide-1.jpg

Advies en verkoop touwen, netten, trossen

Agrarische bedrijven, vissers en ondernemers in de bouw kunnen hier direct afdeknetten, beschermingsnetten, visnetten touwen en trossen aanschaffen.


Meer informatie Contact ons

slide-2.jpg

touwen | netten | trossen

Rainbownets levert touwen,

trossen en netten voor alle soorten schepen. Ook voorzien wij agrarische

bedrijven en bouwbedrijven van afdeknetten en beschermingsnetten.

Meer informatie Contact ons

Netten|touwen|trossen voor professionals

Rainbownets levert beschermingsnetten, afdeknetten, visnetten, touwen, trossen en kousen/wartels van RVS. Zoekt u sterk materiaal voor op uw binnenvaartschip of kotter? Heeft u uitstekende afdek- en beschermingsnetten nodig voor op uw bouwterrein of agrarische grond? Wij leveren precies wat u nodig heeft.

Rainbownets is retailer van het kwaliteitstouw Dyneema, van Koninklijke DSM nv. Ons Texelse bedrijf heeft veel ervaring met bouw-, agrarische- en visserijbedrijven en kan u helpen met materiaal dat duurzaam genoeg is voor uw project. Wij kunnen uw touwen ook vakkundig splitsen.

Zoekt u afdeknetten voor zandbakken op openbare terreinen en schoolpleinen? Wij kunnen deze tegen een scherpe prijs leveren in de maat die u nodig heeft.
*Dyneema is een geregistreerd handelsmerk van Koninklijke DSM NV.

Wij verkopen een groot en veelzijdig assortiment aan netten

Bent u op zoek naar een net? Voor welk doel dan ook? Grote kans dat wij u kunnen helpen! Rainbownets heeft een groot assortiment aan netten. Wij verkopen onder andere diverse vogelnetten, windschermnetten, vijverafschermnetten, volièrenetten, dekkleden en afschermnetten.

Maatwerk

De netten die wij leveren kunnen wij uiteraard helemaal op maat maken. Ze zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende doeleinden: de bouw, landbouw of voor tuinen.

We geven graag advies! Neem contact met ons op.

Verkoop

Rainbownets is al vele jaren leverancier van netten, touwen, trossen, scheepsbenodigdheden en aanverwante artikelen aan een gevarieerde groep tevreden afnemers.

Bekijk assortiment

Kwaliteit & Scherpe prijzen

Rainbownets staat bekend om uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een professionele en persoonlijk aanpak zorgt ervoor dat de producten snel bij u worden geleverd. Voor het bestellen van producten kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. De vrijblijvende offerte wordt dan zo spoedig mogelijk naar u toe gestuurd.

Maatwerk & Advies

Rainbownets adviseert bij de materiaalkeuze en levert in nauw overleg met u maatwerk. Op maat gesplitste touwen, op maat gemaakte netten en hercules klimnetten voor speeltoestellen.

Wij zijn al vele jaren leverancier van netten, touwen, trossen, scheepsbenodigdheden en aanverwante artikelen.