Of bel ons: 06-203 92 604

Vragen? STUUR EEN MAIL

Retailer van Dyneema

Rainbownets is retailer van het merk Dyneema. DSM Dyneema is de uitvinder en producent van polyethyleenvezel met ultrahoog moleculair gewicht. Het staat ook wel bekend als 's werelds sterkste vezel. De producten die hiervan gemaakt worden combineren maximale sterkte met minimaal gewicht.

Wij leveren de kwaliteitstouwen Dyneema SK 75 en Dyneema SK 78, onbewerkt of gesplitst op lengte. Ook roestvrijstalen kousen of ogen kunnen wij daarbij leveren. Dyneema touw is maar liefst zeven keer lichter dan staaldraad en minstens even sterk in breekkracht. Het blijft daarnaast soepel.

IJzersterke touw voor tal van toepassingen

De touwen van Dyneema kunnen op tal van manieren en binnen diverse sectoren worden gebruikt. We verkopen het bijvoorbeeld veel aan binnenvaartschepen en rivier cruiseschepen (voor het aanmeren). Daarnaast kunnen ze gebruikt worden voor offshore toepassingen (floating mooring lines), kunnen boeren ze gebruiken als touw voor het schuiven van mest en als sleeptros van tractors, worden ze gebruikt bij het zeilen (vallen en schoten) en zijn ze ideaal.

Gecertificeerd Dyneema splitser

Ook voor het splitsen van Dyneema touwen is Rainbownets u graag van dienst. Wij zijn gecertificeerd Dyneema splitser en verzorgen dit op elk gewenst formaat. We geven graag advies, vraag gerust naar de mogelijkheden!


IMG_3752.JPG