Of bel ons: 06-203 92 604

Vragen? STUUR EEN MAIL

Advies en producten voor bouw, visserij en agro

Rainbownets ondersteunt u en uw moderne bedrijf. Met producten en adviezen. Wij zijn er onder meer voor agrarische bedrijven, verkopen producten aan bouwbedrijven en de plezier- en scheepvaart.

Touwen en trossen voor agrarische bedrijven en op schepen

De beste touwen en trossen en een uitstekend verzorgde order voor een goede prijs. Voor agrarische bedrijven en de schepen voor pleziervaart, visserij en binnenvaart. Bekijk touwen en trossen

Doeken en bigbags voor bouwbedrijven

Zoekt u doeken die tijdens de bouw stof en puin tegenhouden? Heeft u snel bigbags nodig voor zand en puin? Jaap Vlaming van Rainbownets zorgt voor een snelle levering. Bekijk hier het assortiment

Gewasbeschermingsnetten voor land- en tuinbouwers

Wilt u uw gewassen beschermen tegen wind en insecten met de beste beschermingsnetten? Rainbownets levert sterke gewasbeschermingsnetten tegen een scherpe prijs. Naar het overzicht van netten.

Vakkundig splitsen van touwen

Splitsen van een touw heeft nauwelijks negatieve invloed op de kracht van het touw. U kunt al uw touwen, zoals die van het merk Dyneema, bij ons aankopen en direct laten splitsen, maar ook bestaande touwen kunt u aan onze handen toevertrouwen.


IMG_0813.JPG