Of bel ons: 06-203 92 604

Vragen? STUUR EEN MAIL

slide-1.jpg

Verkoop van touwen, netten en trossen

Een groot assortiment aan afdeknetten, beschermingsnetten, visnetten, touwen en trossen kunt u direct bij ons bestellen.

Offerte aanvragen Contact ons

slide-2.jpg

Netten & Doeken

Rainbownets verkoopt netten en doeken voor diverse toepassingen op zee, in de tuinbouw, landbouw of aan particulieren.

Meer informatie Contact ons

slide-1.jpg

Haken, Connectors en Kousen

Rainbownets verkoopt niet alleen touwen, trossen en netten, maar ook onmisbaar materiaal zoals haken, connectors en kousen.

Meer informatie Contact ons

Netten|touwen|trossen voor professionals

Rainbownets levert een groot assortiment aan netten, doeken, touwen, trossen en beschermingsnetten. Ook bevestigingsmateriaal zoals kousen en wartels kunnen wij op verzoek direct bij uw product leveren.

De door ons geleverde producten zijn geschikt voor diverse toepassingen. Zo leveren wij onder andere sterk materiaal voor op uw binnenvaartschip of kotter en uitstekende afdek- en beschermingsnetten voor bouwterreinen, tuinbouw- of landbouwgrond. Ook voor afdeknetten voor zandbakken op openbare terreinen en schoolpleinen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren tegen een scherpe prijs en in de maat die u nodig heeft.

Ontdek het kwaliteitstouw van Dyneema

Rainbownets is retailer van het succesvolle DSM-label Dyneema. De producten (touwen) van dit merk zijn onder meer zeer geschikt voor het aanmeren van binnenvaartschepen, offshore en in de agrarische sector. Lees meer over Dyneema.

*Dyneema is een geregistreerd handelsmerk van Koninklijke DSM NV.

Koop direct

Rainbownets gebruikt haar ervaring in de scheepvaart om u van ijzersterke producten te voorzien. Of u nu beschermingsnetten of -doeken voor uw bouwproject zoekt of touwen nodig heeft voor op uw schip of plezier boot, Rainbownets heeft een uitgebreid assortiment. Ook voor doeken die uw oogst beschermen tegen wind en insecten bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de beste aankoop kunt u rekenen op Rainbownets.

Bekijk assortiment

Kwaliteit & scherpe prijzen

Rainbownets heeft goede afspraken gemaakt met haar leveranciers. Daardoor kunnen wij een scherpe prijs voor touwen, netten, doeken en aanverwante producten bieden. U kunt bij ons terecht voor advies of om direct een product aan te kopen. Wij leveren uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit. Bestel eenvoudig via onze offertepagina. Wij leveren snel een scherpe prijs en de beste producten.

Advies en snelle levering

Rainbownets adviseert graag en levert producten razendsnel. Denk bijvoorbeeld aan gesplitste touwen, op maat gemaakte netten en het beste doek voor bouwprojecten en de tuinbouw.

Wij zijn al vele jaren een ervaren leverancier van o.a. netten, touwen, trossen, winddoeken, insectendoeken en beschermingsnetten. Rainbownets is daarnaast de beste partner voor de bouw, visserij, offshore, pleziervaart en landbouw.