Of bel ons: 06-203 92 604

Vragen? STUUR EEN MAIL

slide-2.jpg
slide-1.jpg

Verkoop van touwen, netten en trossen

Een groot assortiment aan scheeps- touwen en trossen zoals Dyneema , maar ook diverse soorten netten kunt u direct bij ons bestellen.

Offerte aanvragen Contact ons

Netten & Doeken

Rainbownets verkoopt netten en doeken voor diverse toepassingen op zee, in de tuinbouw, landbouw of aan particulieren.

Meer informatie Contact ons

Haken, Connectors en Kousen

Rainbownets verkoopt niet alleen touwen, trossen en netten, maar ook onmisbaar materiaal zoals haken, connectors en kousen.

Meer informatie Contact ons

Ontdek het kwaliteitstouw van Dyneema

Rainbownets is retailer van het succesvolle DSM-label Dyneema. De producten (touwen) van dit merk zijn onder meer zeer geschikt voor het aanmeren van binnenvaartschepen, offshore en in de agrarische sector. Lees meer over Dyneema.

*Dyneema is een geregistreerd handelsmerk van Koninklijke DSM NV.

Koop direct

Rainbownets gebruikt haar ervaring in de scheepvaart om u van ijzersterke producten te voorzien. Of u nu touwen nodig heeft voor op uw schip of plezier boot of afschermnetten voor diverse doeleinden, Rainbownets heeft een uitgebreid assortiment touwen en netten. Voor de beste aankoop kunt u rekenen op Rainbownets.

Bekijk assortiment

Kwaliteit & scherpe prijzen

Rainbownets heeft goede afspraken gemaakt met haar leveranciers. Daardoor kunnen wij een scherpe prijs voor touwen, netten, doeken en aanverwante producten bieden. U kunt bij ons terecht voor advies of om direct een product aan te kopen. Wij leveren uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit. Bestel eenvoudig via onze offertepagina. Wij leveren snel een scherpe prijs en de beste producten.

Offerte aanvragen

Advies en snelle levering

Rainbownets adviseert graag en levert producten razendsnel. Denk bijvoorbeeld aan gesplitste touwen, en op maat gemaakte netten.

Wij zijn al vele jaren een ervaren leverancier van o.a. netten, touwen, trossen. Rainbownets is daarnaast de beste partner voor de scheepvaart, visserij, offshore, pleziervaart en landbouw.

Contact ons

Volg ons op Facebook