Of bel ons: 06-203 92 604

Vragen? STUUR EEN MAIL

Het bedrijf Rainbownets

Rainbownets is een Texels bedrijf. De wortels van bedrijfseigenaar Jaap Vlaming liggen in de martieme sector. Hij had jarenlang een eigen visserijbedrijf en deed veel kennis op over netten, doeken en het beste touwmateriaal.

Sinds 2010 legt Rainbownets zich toe op adviseren over en leveren van producten aan sectoren die producten nodig hebben die uitstekend tegen een stootje kunnen. Veel maritieme bedrijven zoals visserijbedrijven, offshoreorganisaties en binnenvaartbedrijven klopptn bij Rainbownets aan.

Vogelweringsnetten en doek tegen stof en wind

Rainbownets bedient onder andere eigenaren van landbouw en tuinbouwbedrijven. Met een goed advies of de levering van ijzersterke producten, zoals vogelweringsnetten voor kwetsbare gewassen en gebouwen. Ook levert het eilandbedrijf doeken die wind en stof tegenhouden. Zo krijgt jonge aanplant de ruimte en bescherming om te groeien.

Touwen en trossen voor binnenvaart, offshore en visserij

Het water blijft trekken, voor een bedrijf met roots in de visserij en maritieme sector. Daarom is Rainbownets retailer van de beste touwen en trossen voor binnenvaartschepen, offsborebedrijven en visserijbedrijven. Rainbownets verkoopt topmerken als DSM Dyneema en Tipto Twelve.

Bouwmaterialen en producten voor evenementen

Ook levert het bedrijf van het waddeneiland Texel materialen aan bouwbedrijven door heel Nederland. Direct op het bouwterrein en razendsnel. Rainbownets kan bigbags, beschermingsdoeken voor bouwstof en bouwpuin, afdeknetten en afdekzeilen leveren. Maar ook balustradenetten containernetten, hijsnetten, zeil voor bouwerfhekken en lucht doorlatende hekwerknetten. De hekwerknetten leveren we ook op locatie aan organisatoren van evenementen.

Veiligheid en certificering

In sectoren waar veel wordt gewerkt met zwaar materieel of onder zware omstandigheden, is veiligheid belangrijk. Rainbownets werkt alleen met materialen die hun kracht en flexibiliteit hebben bewezen. Alle producten voldoen aan de eisen en certificeringsnormen.

IMG_0810.JPG